МЕНЮ
Вашата количка

Ъглов държач за хора с специални потребности - BA0130CS

Ъглов държач за хора с специални потребности - BA0130CS

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Парапет от неръждаема стомана за хора в неравностойно положение и възрастни хора. Перилата са с две точки на окачване. Предназначен да осигури облекчение и помощ в банята. Издръжливи, сигурни и стабилни, тези ръкохватки осигуряват увереност и стабилност при влизане или излизане от ваната или душа.


Характеристики:
- Наклонена ръкохватка: 130 градуса ,Ф32 мм 
- Скрити закрепвания: фланцови капаци
- Включва крепежни елементи

127.80 лв.
цена без ДДС: 106.50 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Mediclinics
  • Код: 164624
Преглеждания: 470
на 12 вноски по 12.58 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.