МЕНЮ
Вашата количка

Фугираща смес Fugabella Eco Porcelana 0-8 - KERAKOLL

Фугираща смес Fugabella Eco Porcelana 0-8 - KERAKOLL

Екологична циментова фугираща смес, сертифицирана, естествено бактериостатична и фунгистатична. Съдържаща чиста естествена вар NHL 5 за изключително устойчиви на цвят фуги с дебелина от 0 мм до 8 мм, идеални за използване в GreenBuilding.

Fugabella Eco Porcelana 0‑8 предлага изключително фино, микрозърнесто покритие с устойчива на надраскване твърдост на повърхността, което подобрява ефекта на отразената светлина, гарантирайки, че се слива безпроблемно с дизайна на керамични плочки, стъклена мозайка и естествен камък.

Характеристики:
- Цветова гама: 10 цвята
- Опаковка: 5 кг
- Дебелина на фугара: 0-8 мм
- Антибактериална и фунгистатична

Предимства:
- Дълго отворено време за работа
- Добра спойка между плочките
- Не хлътва след полагане и изсъхване
- Хомогенност на цвета – след изсъхване цвета остава сравнително хомогенен
- Намалена абсорбция на вода, която може да доведе до разноцветност на фугата


*Техническа карта: (виж тук)


24.20 лв.
цена без ДДС: 20.17 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KERAKOLL
  • Код: 064675
Преглеждания: 66

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.