МЕНЮ
Вашата количка

Праг за баня овален - Полимермрамор

Праг за баня овален - Полимермрамор

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Овални прагове за поддушово пространство. Изработени от полимермрамор. Прага е конструиран с цел спиране на изливането на вода по пода на цялата баня.

Препоръчва се монтаж преди да са залепени плочките. Използвайте лепило за плочки, като запълните с него кухината на прага за постигане на по-стабилно слепване с пода.


Характеристики:
- Лесен за почистване
- UV защита
- Устойчиви на химикали
- Устойчиви на петна
- Богата цветова гама
- Температуроустойчивост: до + 150 гр,*Възможност за изготвяне на индивидуален размер праг, само по запитване!


Инструкция за монтаж и поддръжка: тук

162.00 лв.
цена без ДДС: 135.00 лв.
  • Наличност: По заявка
  • FAT
  • Код: 035892
Преглеждания: 3547

Опции

на 12 вноски по 15.95 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.