МЕНЮ
Вашата количка

Препарат за почистване на стари фуги Delta Plus Eco - KERAKOLL

Препарат за почистване на стари фуги Delta Plus Eco - KERAKOLL

Екологично съвместим киселинен почистващ препарат на водна основа за отстраняване на остатъци от цимент и вар, както и отлагания от сол и варовик, идеален за използване в GreenBuilding. Delta Plus Eco осигурява контролирана почистваща реакция, без да уврежда втвърдените минерални фуги, като гарантира пълно отстраняване на остатъците от варовик.

Характеристики:
- Опаковка: 1 л
- Разходна норма: 100 мл / 300 мл/кв.м
- Подходящ за твърди и порести материали
- Не отделя никакви токсични вещества
- Разрежда се с вода във всички пропорции

*Техническа карта: (виж тук)

Промоцията изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
31.10 лв.
27.99 лв.
цена без ДДС: 23.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KERAKOLL
  • Код: 064731
Преглеждания: 137

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.