МЕНЮ
Вашата количка

Препарат за почистване след фугиране - Knauf

Препарат за почистване след фугиране - Knauf

Препарат за почистване след фугиране концентрат на Кнауф. Специален почистващ препарат концентрат за отстраняване на остатъци от фугираща смес, мазилка, отлагания от варовик и мръсотия и ръжда. Може да се почиства фаянс, плочки, клинкери и глинени тухли, естествен камък като гранит, кварц, варово-пясъчни плочки. Може да се прилага и върху повърхности ор хром, неръждема стомана, керамика, пластмаса и лакирани повърхности. 

Начин на употреба:
Основата трябва предварително да се навлажни с вода. Препаратът се нанася разредден с вода в съотношение 1:10 в зависимост от замърсяването. Изчаква се около 10-15 мин. и се изтърква с четка.

Характеристики:
- Опаковка: 1 л
- Разходна норма: около 10-15 кв.м/л
- Съхранение: 5 год. след отваряна на сухо и хладно място

9.69 лв.
цена без ДДС: 8.08 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KNAUF
  • Код: 063163
Преглеждания: 233
Промо пакет - Почистване след фугиране

Пакетна цена: 11.15 лв. 11.74 лв.

Спестявате: 0.59 лв.

Опции

Гъба за плочки - Хардекс

Гъба за плочки - Хардекс

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.