МЕНЮ
Вашата количка

Решетка вентилационна с рамка - затваряща

Решетка вентилационна с рамка - затваряща

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Вентилационна решетка с рамка за вътрешен и външен монтаж, с мрежа против насекоми. Отваряне и затваряне с помощта на лост или шнур.  Изработена е от висококачествена пластмаса, която не пожълтява, UV- устойчива.


Съдържание на опаковката: вентилационна решетка, рамка, винтове и дюбели, шнур.


Начин на инсталиране: хващаме рамката с кръста към нас и я зазиждаме (гипсираме) в подготвения отвор. След втвърдяването изрязваме кръста и завинтваме винтовете на решетката в сегментите с формата на полумесец на горния и долния ръб на рамката, което ни позволява да регулираме положението на решетката. На главите на винтовете поставяме пластмасови капачета.


Размери:
- тип: VM 150 x 150 U
- монтажни размери: 143 x 143 мм

13.09 лв.
цена без ДДС: 10.91 лв.
  • Наличност: В наличност
  • HACO
  • Код: 002512
Преглеждания: 1573

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.