МЕНЮ
Вашата количка

Горен шкаф с огледало KD-356C - Synchro

Горен шкаф с огледало KD-356C - Synchro

Горен шкаф с огледало подходящ за влажни и мокри помещения. Практичен, удобен и функционален шкаф, който намира място във всяка баня.


Характеристики:
- Размер на огледалото: 800 х 500 мм
- Размер на шкафа: 800 х 250 х 130 мм
- Цвят: бял
- Материал: PVC

129.99 лв.
цена без ДДС: 108.33 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Synchro
  • Код: 5454131
Преглеждания: 131
на 12 вноски по 12.80 лв.
Промо пакет - Шкаф с умивалник и LED огледало с безплатна доставка

Пакетна цена: 277.94 лв. 292.57 лв.

Спестявате: 14.63 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.