МЕНЮ
Вашата количка

Огледало за баня - ICM B5 - Ирис

Огледало за баня - ICM B5 - Ирис

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Огледало за баня с фасет в правоъгълна форма. Може да бъде монтирано както хоризонтално, така и вертикално. Предлага се с включени планки за монтаж. Притежава семпла визия, удобство за потребителя и широко приложение.

Характеристики:
- Размери: 45 х 60 х 0.4 см
- Серия: Ирис
- Основен цвят: Silver
- Тегло: 2.62 кг

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
25.00 лв.
22.50 лв.
цена без ДДС: 18.75 лв.

Спестявате: 2.50 лв. / бр.

  • Наличност: В наличност
  • Inter Ceramic
  • Код: 73443
Преглеждания: 154
Промо пакет - Шкаф с умивалник и LED огледало с безплатна доставка

Пакетна цена: 246.79 лв. 259.78 лв.

Спестявате: 12.99 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.