МЕНЮ
Вашата количка

Преграден параван за баня ICS 114FS/90NANO

Преграден параван за баня ICS 114FS/90NANO

Параван за баня, с фиксирана част и врата с панти. Паравана се прибира плътно до стената, което пести място в малки бани. Параванът е изработен от закалено стъкло по NANO технология. Предимствата на NANO технологията е, че повърхностите остават чисти, тъй като солта и замърсителите не полепват по стъклото, намалява времето за почистване с до 90%, Предотвратява натрупването на органични съединения (напр. Мухъл и бактерии), като по този начин осигурява оптимални хигиенни условия.

Характеристики:
- Размери: 88/200 мм
- Вид отваряемост: врата тип хармоника
- Вид стъкло: закалено, матирано
- Дебелина на стъклото: 6 мм
- Профил: хром

420.35 лв.
цена без ДДС: 350.29 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Inter Ceramic
  • Код: 062443
Преглеждания: 204
на 12 вноски по 41.38 лв.
Промо пакет - Шкаф с умивалник и LED огледало с безплатна доставка

Пакетна цена: 270.49 лв. 284.73 лв.

Спестявате: 14.24 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.