МЕНЮ
Вашата количка

Шкаф за баня с умивалник - Алора 4535

Шкаф за баня с умивалник - Алора 4535

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Долен PVC шкаф за баня ICP 4535 NEW в класически бял цвят, което позволява лесното му и безпроблемно комбиниране с различни и цветни декори. Благодарение на семплата си визия, шкафът може с лекота да се впише във всеки тип баня. Моделът е представен от една вратичка с функция за плавно затваряне "soft close" и 4 броя крачета. В комплект към него е добавена порцеланова мивка в бял цвят. Шкафът е изработен от влаго- и водоустойчив PVC материал, който позволява поставянето му в мокри и влажни помещения като банята. 


Характеристики:
- Материал: влаго- и водоустойчив PVC материал
- Механизъм за плавно затваряне "Soft close"
- Размери: 45 x 35 х 85 см
- Порцеланов умивалник в бял цвят


206.02 лв.
цена без ДДС: 171.68 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Inter Ceramic
  • Код: 066023
Преглеждания: 646
на 12 вноски по 20.28 лв.
Промо пакет - Шкаф с умивалник и LED огледало с безплатна доставка

Пакетна цена: 246.79 лв. 259.78 лв.

Спестявате: 12.99 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.