МЕНЮ
Вашата количка

Бойлер 80 л със сух нагревател - Еврика Елдом WV08039D

Бойлер 80 л със сух нагревател - Еврика Елдом WV08039D

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бойлер Елдом Еврика с обем от 80 л, бойлера е с малък диаметър и 2 сухи нагревателя по 1000W. Характерно за този модел е енергоспестяването поради топлоизолация с дебелина над 33 мм от ново поколение полиуретанова система Closed-cells от групата на HFO (хидрофлуороолифините). Тя гарантира минимални топлинни загуби и пести средства.

Характеристики:
- Монтаж: Вертикален
- Управление: Механично управление
- Водосъдържател: Eмайлиран
- Обемна група: 80
- Номинална мощност: 2 kW
- Номинално налягане: 0.7 MPa
- Тип на електрическия нагревател: Сух тръбен нагревател
- Клас на енергийна ефективност: C
- Годишно потребление: 1375 (kWh/годишно)
- Товаров профил: M
- Височина/Ширина/Дълбочина: 1125 x 387 x 410 мм
- Тегло: 26 кг

Техническа диаграма

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

349.00 лв.
цена без ДДС: 290.83 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Елдом
  • Код: 050775
Преглеждания: 637
на 12 вноски по 34.35 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.