МЕНЮ
Вашата количка

Вентилатор за баня - DOSPEL RICO S

Вентилатор за баня - DOSPEL RICO S

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Вентилатор за баня DOSPEL RICO S. Вентилатора е подходящ за постоянна или прекъсната работа в малки битови или санитарни помещения. Високата защита от влага, го прави идеален за мокри помещения. При монтаж на стена или таван, може да се ползва като топлообменник между съседни помещения.

 

Спецификация:
- Мощност: 15 W
- Захранващо напрежение:  220 V
- Дебит:  100 m3/h
- Размери:  Ø100 mm; 158 x 158 x 76 mm; или Ø120 mm
- Таймер:  Не
- Датчик за влага:  Не
- Монтаж:  За стена
- Работна температура:  max 40°C
- Материал:  ABS
- Степен на защита:  IP44
- Гаранция:  5 години


Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
23.32 лв.
20.99 лв.
цена без ДДС: 17.49 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Dospel
  • Код: 004096
Преглеждания: 15146

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.