МЕНЮ
Вашата количка

Вентилатор за баня - SILENT CRZ

Вентилатор за баня - SILENT CRZ

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Вентилатор за баня Silent CRZ е най-тихото решение за баня, тоалетна или мокро помещение. Мощен и тих, с вграден датчик за влага и таймер, този вентилатори е и изключително иконимичен, с едва 8W консумация на енергия. Всички вентилатори се доставят с вградена обратна клапа, която ви предпазва от връщане на неприятни миризми от вентилационната инсталация. Със своята IPX5 степен на влагозащита, двигателят е устойчив дори на водни струи, което го прави подходящ за монтаж и на стена, и на таван. Дългия живот на използваните сачмени лагери гарантира безпроблемна работа години наред. 

Характеристики:
- Мощност:  8 W 
- Скорост (об./мин.):  2400
- Захранващо напрежение:  230 V/50 Hz
- Дебит: 95 m3/h
- Размери извод: Ø100 мм
- Размери на вентилатора: Ø100 mm - 158 x 158 мм
- Ниво на шум: 26.5 dB 
- Цвят: Бял
- Материал: Пластмаса
- Тип монтаж: стена/таван
- Таймер: Да
- Датчик за влага: Не
- Сензор за движение: Не
- Степен на защита: IP45
- Страна производител: Испания

167.00 лв.
цена без ДДС: 139.17 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • Други
  • Код: 025506
Преглеждания: 2646
на 12 вноски по 16.44 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.