МЕНЮ
Вашата количка

Моноблок - ICC 7837P/PP RIMLESS

Моноблок - ICC 7837P/PP RIMLESS

Моноблок с хоризонтално оттичане от серията TAIRA. Изработен от висококачествена керамика, което гарантира дълъг живот. Иновативен дизайн на тоалетната чиния без ръб. Казанчето е с икономичен, двоен бутон, който дава възможност за избор между различно количество на обливане - 3 или 6 литра.


Характеристики:
- Материал: порцелан
- Казанче с вместимост 9 л
- Оттичане: задно 180 мм
- Размер: чиния - 64 х 35 х 41 см / казанче - 36 x 15 x 39 см
- Седалка: PP с плавно затваряне
- Панти: неръждаема стомана
- Бутон: двоен 3 / 6 л
- Цвят: бял
- Тегло: 43 кг.


271.42 лв.
цена без ДДС: 226.18 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Inter Ceramic
  • Код: 6662563
Преглеждания: 37
на 12 вноски по 26.72 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.