МЕНЮ
Вашата количка

Поцеланов умивалник - ICC 3045 R/L

Поцеланов умивалник - ICC 3045 R/L

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Порцеланов умивалник за стенен монтаж с отвор за смесител и преливник. Притежава стилен дизайн и може да се съчетае във всяка бяна. В комплекта не е включен сифон и смесител.


Характеристики:
- Материал: порцелан
- Цвят: бял
- Размер (Ш х Д х В): 45 х 28 х 15 см
- Тегло: 5 кг.
- Монтаж: стенен
- С отвор за смесител и преливник 
- Предлага се в два варианта: отвор за смесител ляв или десен

69.00 лв.
цена без ДДС: 57.50 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Inter Ceramic
  • Код: 654646
Преглеждания: 136

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.