МЕНЮ
Вашата кошница

Структура за вграждане с пневматичен активатор - ProSys 120 P

Структура за вграждане с пневматичен активатор - ProSys 120 P

Структурата е съвместима с всички конзолни тоалетни чинии и е подходяща за монтаж в гипсокартонови стени, тествана за натоварване до 400 кг. Продукта е в комплект с пневматичния активатор Oleas P3 R0124AA.

Характеристики:
- SmartValve (допълнително пестене на вода - до 9 литра на ден), сертифициран по NF, клас 1 безшумен пълнещ механизъм, CE маркировка, EN 14055 CL1, резервоар с дебелина 120 мм, 2 възможни позиции за водоподаване
- Лесно регулиране на монтажната височина от 0 до 200 мм с помощта на вградени спирачки в краката, позволяващи инсталация от 1 човек.
- Система EasyFix за лесен монтаж към стена (за опционално използване)
- Насочващо се изходно коляно, регулируемо в дълбочина
- Лесно регулиране на монтажната височина от 0 до 200 мм с помощта на вградени спирачки в краката, позволяващи инсталация от 1 човек
- 180 мм минимална дебелина
- Вграден резервоар с фронтална пневматична активация
- Промиващи механизми, предварително настроени за 6/3 л, лесно регулиране на пълния обем на измиване от 6 на 4,5 л
- Резервоар от полипропилен, устойчив на термични напрежения, доставя се с антикондензна облицовка

Комплектът включва:
- Крепежи за стандартно фиксиране на тоалетна чиния
- Крепежи за закрепване на рамката
- Входяща и изходяща тръби за тоалетна чиния
- Изходяща ъглова тръба Ø90/100 мм
- Гумено уплътнение за водоподаване Ø45 мм
- Защитна кутия
- G ½" спирателен кран

В случай, че канализационната система е Ø110 мм, е необходимо да се поръчат двата кода:
- Изходяща ъглова тръба Ø90 x 90 мм - RV18067
- Адаптор Ø90 x 110 мм - RV18167


286.00 лв.
цена без ДДС: 238.33 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • ®Ideal Standard
  • Код: 1045896
Преглеждания: 50
на 12 вноски по 28.15 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com

С услугата "ПРЕГЛЕД" може да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да я заплатите, за да се уверите в нейната цялост, както и дали отговаря на предоставеното описание.

СУХСТРОЙ ЕООД носи материална отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба на пратката. Отговорността зависи от това дали сте прегледали съдържанието на пратката, преди да я заплатите. Ако не сте се възползвали от опцията "ПРЕГЛЕД" в офис на ЕКОНТ, СУХСТРОЙ ЕООД не носи материална отговорност в изброените по-горе случаи.

Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 240 лв., а за покупка на стойност под 240 лв. - цената за доставка е 12 лв.

Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.