МЕНЮ
Вашата количка

Душ система - Rihanna ICT 6221 Inter Ceramic

Душ система - Rihanna ICT 6221 Inter Ceramic

Телескопично тръбно окачване Inter Ceramic ICT 6221GG, серия RIHANNA. Изработено от висококачествена стомана. Регулируема височина от 76 см. до 120 см. Месингов смесител с керамичен затварящ механизъм и термостат Vernet.

Комплектът включва:
- Тръбно окачване
- Смесител с термостат
- Душ пита, изработена от ABS пластмаса с 25,2 x 17 см
- Ръчен душ: 6,7 x 24,5 см
- Цвят: графит

359.00 лв.
цена без ДДС: 299.17 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Inter Ceramic
  • Код: 063347
Преглеждания: 55
на 12 вноски по 35.34 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.