МЕНЮ
Вашата количка

Кухненски смесител с електрически водонагревател Cascada DO-14-3C

Кухненски смесител с електрически водонагревател Cascada DO-14-3C

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Bодонагревателят Cascada се характеризира с високо ниво на ефективност и функционалност. Благодарение на него ще си осигурите точно толкова топла вода, колкото Ви е необходима. Избирайки този продукт Вие ще имате възможност да загреете течащата вода веднага, без да е необходимо да чакате.

Водонагряващият смесител се отличава със стилен и оригинален дизайн, който няма да остане незабелязан дори и от най-взискателните погледи. Може да се монтира навсякъде - в дома, градината, гаража, офиса и др.

Характеристики:
- Номинална мощност: 3000W
- Номинално напрежение: 110-220V
- Номинална честота: 50Hz
- Номинален ток: 14А
- Минимално водно налягане: 0,03 MPa
- Водоустойчив: IPX4
- Стенен монтаж
- Дължина на кабела: 1,20см
- Загряване на водата за няколко секунди, за да имате неперкъсното гореща вода с температура 30-60 градуса
- Безопастност: водо- и електроизолиран
- Защита срещу прегряване на сухо, защита срещу прегряване

Гаранция: 24 месеца

69.99 лв.
цена без ДДС: 58.33 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Cascada
  • Код: 049119
Преглеждания: 863

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.