МЕНЮ
Вашата количка

Смесител Стоящ за Умивалник - Vidima SevaS BC384AA

Смесител Стоящ за Умивалник - Vidima SevaS BC384AA

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Стоящ смесител подходящ за умивалник с изпразнителна система от серията Seva S на Vidima. Изключително стилен дизайн и искрящ дълготраен блясък поради хромираното покритие, осигуряващо абсолютно гладка повърхност, устойчива на замърсяване и потъмняване.

Характеристики:
- 35 mm керамичен затварящ механизъм с ограничител на топла вода
- Метална ръкохватка с индикатор за топла и студена вода
- Аератор Perlator 5 l/min
- Easy-Fix присъединяване
- Гъвкави връзки G3/8" за присъединяване
- Метален Click изпразнител
- Съответства на стандарт EN817


Техническа Карта

131.28 лв.
цена без ДДС: 109.40 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Vidima
  • Код: 047399
Преглеждания: 621
на 12 вноски по 12.92 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.