МЕНЮ
Вашата кошница

Битумен грунд - STEGANOL

Битумен грунд - STEGANOL

STEGANOL е хидроизолационен битумен лак, на базата на окислени битуми и разтворители. Изсъхва бързо, има отлична адхезия към бетонни и метални повърхности и създава защитен филм с висока устойчивост към вода, разредени киселини и основи. Има отлична, пълна адхезия към повърхности от бетон, лек бетон, метали, дърво, камък, тухла и гипсокартон.


Приложение:
- Хидроизолация и защита на бетонни и метали повърхности като покриви, сутеренни стени, фундаменти, подземни канализационни системи, резервоари /от бетон или стомана/. 
- Използва се като грунд, разреден с 20% газолин, с цел по-доброто, подсилено залепване на битумни хидроизолационни мембрани.


Подготовка на повърхностите:
Повърхностите трябва да бъдат гладки, сух, без наличие на плах, почистени от мазнини, ръжда и ронещи се материали.


Полагане: 
- Нанася се в студено с четка, с валяк или с пистолет
- Ако се използва като грунд се разрежда до 20% с газолин
- За хидроизолация на бетонни повърхности /с цел получаване на филм с по-висока степен на защита и по-траен/ се препоръчва да се нанасят най-малко два слоя, като се разрежда до 10% с газолин. Втория слой се нанася след като първият слой изсъхне достатъчно. 
- STEGANOL да не се нанася върху повърхности от полистирол /експандиран или екструдиран/, тъй като съдържа органични разтворители.


Разход:
0.30-0.35 л/кв.м за слой, в зависимост от типа на повърхността и нейната порьозност.


Опаковка: 17 л

Тази промоция изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
53.76 лв.
62.79 лв.
цена без ДДС: 52.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Vitex
  • Код: 07066
Преглеждания: 3668

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА


Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и Спиди и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт/Спиди или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com. 


Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 300 лв. и доставка за цена от 5 лв. за покупки под 300 лв. Доставките в рамките на града се извършват в същия ден, при пусната заявка до 17:00 часа. 


Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.