МЕНЮ
Вашата кошница

Блог на Сухстрой RSS Feed

28 Feb Предпазни маски – видове и степен на защите
Мариела 1 888
 На пазара се предлагат няколо вида маски,които използуваме за защита от прах, аерозоли, вируси, и други подобни замърсители. Има обикновенни респираторни маски и такива, които не допускат преминаване..
23 Jan Цветовете на 2020 година - Част 1
Мариела 0 944
  Идва пролет, а с нея и желанието да променим нещо в заобикалящата ни среда. Сезонът вдъхновява и настъпва време за обновление на пространството около нас. Най-лесно може да променим цвета на стените..
22 Jan Микроцимент - атрактивна система за подове и стени
Мариела 0 917
  В тази статия ще Ви запознаем с един продукт, който не е нов, но напоследък е много популярен в строителството и декорацията за дома. Казва се микроцимент, направен е от фин циментов прах, полимери ..
15 Jan Осветлението - как може да бъде акцент в помещението /Част 1/
Мариела 0 789
 Когато правим планове за обзавеждане и декор, рядко се сещаме за осветлението като важначаст от цялото планиране на дома.То освен да служи за удобство, може да бъде акцент в помещенията, който да пре..
18 Dec Направете естествена украса на коледната масата
Мариела 0 832
Даваме Ви няколко бързи и интересни идеи за украса на коледната маса. С нея ще впечатлите гостите си и ще внесете настроение на празничната трапеза. Като начало с помощта на пистолет за силикон, клечк..
13 Dec Ремонт на старата вана
0 1101
 Дори да поддържате добре ваните и мивките в банята те се захабяват. Получават се петна, грапавини, задържа се вода, появява се ръжда и трудно се почиства. За да поправите нещата не е необходимо да къ..
02 Dec Преобразeте старите мебелите - видове бои и техники за полагане
Мариела 0 895
  Когато старите мебели са Ви омръзнали и искате да промените вида им, има лесен и икономичен начин да го направите сами в къщи. На пазара се предлагат различни мебелни бои,всяка от които придава раз..
27 Nov Що е то гипсокартон ?! Видове и приложения.
0 994
   В средата на миналия век хората открили продукт, който успешно започнал да заменя шперплата, дъските, ПДЧ и OSB плоскостите в строителството. Използувал се за облицовка на стени, тавани, преградни ..
25 Nov Креативни идеи за вашия дом
Мариела 0 1060
Жилището е мястото, където след затварянето на входната врата, човек трябва да чувства спокойствие, мир уют и топлина.. Ако стените в къщи вече Ви се струват скучни, предлагаме някои идеи да внесете р..
Показани са (1 - 9) от общо 37 резултата (5 страници)