МЕНЮ
Вашата кошница

Блог на Сухстрой RSS Feed

13 Jun Боя за плочки Tile paint – Обновете банята си без ремонт!
1 646
Банята ви има нужда от ремонт, но не разполагате с достатъчно пари и време или пък не ви се занимава с майстори? Пробвайте с боядисване на фаянсови плочки! Вместо да сменяте плочките в банята (или кух..
04 Jun HARDEX - Инструменти и аксесоари за строителство и ремонт
Сухстрой 0 144
HARDEX е най-големия производител и дистрибутор на инструменти и аксесоари за ремонт и строителство в Полша. Идеята за създаване на компания, свързана с ремонтната и строителна индустрия, възниква в о..
04 Mar Как да поддържаме ламината като нов ?
0 200
 Ламинираните паркети са чудесна алтернатива на твърдата дървесина. Те предоставят атрактивни решеня за всяко жилищно, търговско или обществено помещение. Ламинатите набират все по-голяма популярност ..
01 Mar Представяме Ви KFA Armatura
0 469
       Група Арматура е водещ производител на смесители за баня и кухня в Европа. Нейният успех се дължи на високото качество, съвременния дизайн и достъпната цена на продуктите. Фирмата е създаде..
22 Jan Как да направим сами черна дъска у дома?
0 1509
 Как да си направим сами "черна дъска"/chalkboard/ или "бяла дъска"? За децата, рисуването с тебешири е любимо занимание, но лятото, обикновено, е твърде кратко и не стига да се нарисуват всички ..
17 Jan Драскотини по ламинираните подове: поправете сами малките си проблеми.
0 1109
   Дори и най-здравият и качествен ламиниран паркет не е неуязвим - с течение на времето може да придобие малки драскотини, в следствие на употреба, като от преместване на столовете, следи от потъмн..
14 Jan Дървесните пелети в помощ на градината.
0 1112
  Накратко за пелетите:      Това са дървени стърготини, които чрез специална екологична технология се изсушават и компресират. Така се получава високоефективно гориво, чрез което може да се отопл..
10 Jan Представяме Ви TN-Shinglas, многослойната битумна керемида на Technonicol
0 1147
  Относно TECHNONICOL       TECHNONICOL Corporation е създадена през 1992 година. До 1999 компанията разполага с 5 завода за производство на хидроизолационни материали и 35 търговски обекта в рамк..
03 Jan Същност на Венецианската мазилка
1 13268
  Какво представлява Венецианската мазилка   Венецианската мазилка може да има мек, копринен завършек с малко блясък или да бъде изцяло полирана до постигане на огледален ефект. Те биват на варов..
Показани са (1 - 9) от общо 24 резултата (3 страници)