МЕНЮ
Вашата кошница

Блог на Сухстрой RSS Feed

01 Mar Представяме Ви KFA Armatura
0 332
       Група Арматура е водещ производител на смесители за баня и кухня в Европа. Нейният успех се дължи на високото качество, съвременния дизайн и достъпната цена на продуктите. Фирмата е създаде..
22 Jan Как да направим сами черна дъска у дома?
0 954
 Как да си направим сами "черна дъска"/chalkboard/ или "бяла дъска"? За децата, рисуването с тебешири е любимо занимание, но лятото, обикновено, е твърде кратко и не стига да се нарисуват всички ..
17 Jan Драскотини по ламинираните подове: поправете сами малките си проблеми.
0 971
   Дори и най-здравият и качествен ламиниран паркет не е неуязвим - с течение на времето може да придобие малки драскотини, в следствие на употреба, като от преместване на столовете, следи от потъмн..
14 Jan Дървесните пелети в помощ на градината.
0 987
  Накратко за пелетите:      Това са дървени стърготини, които чрез специална екологична технология се изсушават и компресират. Така се получава високоефективно гориво, чрез което може да се отопл..
10 Jan Представяме Ви TN-Shinglas, многослойната битумна керемида на Technonicol
0 1032
  Относно TECHNONICOL       TECHNONICOL Corporation е създадена през 1992 година. До 1999 компанията разполага с 5 завода за производство на хидроизолационни материали и 35 търговски обекта в рамк..
03 Jan Същност на Венецианската мазилка
0 12520
  Какво представлява Венецианската мазилка   Венецианската мазилка може да има мек, копринен завършек с малко блясък или да бъде изцяло полирана до постигане на огледален ефект. Те биват на варов..
19 Dec Защо да изберем SOLA
0 11127
  Желание за точност   Повече от 60 години SOLA произвежда перфектни измервателни инструменти. Като професионалисти по измерването и маркирането компанията предлага широка гама от продукти, спома..
29 Nov Монтажни лепила BISON
0 11564
  Относно BISON Компанията е създадена още през далечната 1938 г. от холандския търговец на обувки и кожени изделия Корнелис Ван де Рийп. Продуктите на BISON са на сто процента разпознаваеми, като..
16 Oct Водосточни системи Döcke
0 12275
      Водосточни системи Döcke Завършихте ремонта на покрива и фасадата!? Тогава е време да оборудвате къщата си с водосточна система. Много купувачи отлагат тази работа за следващия сезон, но пър..
Показани са (1 - 9) от общо 21 резултата (3 страници)