МЕНЮ
Вашата кошница

Блог на Сухстрой RSS Feed

29 Aug Покривът е покрив, когато е Брамак
Станислав 0 225
Всички ли имат сигурен покрив над главата си? Думата ремонт на дома предизвиква у хората различни чувства. Едни се радват, че след това ще живеят по-приятно, по-уютно и главно, че ще разрешат грижите ..
28 Aug Куполни сглобяеми къщи - Живот в хармония с природата!
Мариела 1 1245
Уморени сте от стреса, шума, мръсния въздух. Мечтаете за свое собствено кътче сред природата. Не е толкова трудно, колкото предполагате. За да ''откраднете късче от рая'' не е необходимо да имате разр..
23 Aug Метални керемиди BILKA – Иновация на бъдещето
Станислав 2 315
Търсите покрив? Искате да избягате от проблемите, създадени от стария покрив, или се местите в нова къща и имате нужда от цялостна покривна система и така сте открили нашата страница? На правилното мя..
13 Jun Боя за плочки Tile paint – Обновете банята си без ремонт!
Мариела 2 2473
Банята ви има нужда от ремонт, но не разполагате с достатъчно пари и време или пък не ви се занимава с майстори? Пробвайте с боядисване на фаянсови плочки! Вместо да сменяте плочките в банята (или кух..
04 Jun HARDEX - Инструменти и аксесоари за строителство и ремонт
Мариела 0 239
HARDEX е най-големия производител и дистрибутор на инструменти и аксесоари за ремонт и строителство в Полша. Идеята за създаване на компания, свързана с ремонтната и строителна индустрия, възниква в о..
04 Mar Как да поддържаме ламината като нов ?
Мариела 0 256
 Ламинираните паркети са чудесна алтернатива на твърдата дървесина. Те предоставят атрактивни решеня за всяко жилищно, търговско или обществено помещение. Ламинатите набират все по-голяма популярност ..
01 Mar Представяме Ви KFA Armatura
Мариела 0 518
       Група Арматура е водещ производител на смесители за баня и кухня в Европа. Нейният успех се дължи на високото качество, съвременния дизайн и достъпната цена на продуктите. Фирмата е създаде..
22 Jan Как да направим сами черна дъска у дома?
Мариела 0 1938
 Как да си направим сами "черна дъска"/chalkboard/ или "бяла дъска"? За децата, рисуването с тебешири е любимо занимание, но лятото, обикновено, е твърде кратко и не стига да се нарисуват всички ..
17 Jan Драскотини по ламинираните подове: поправете сами малките си проблеми.
Мариела 0 1167
   Дори и най-здравият и качествен ламиниран паркет не е неуязвим - с течение на времето може да придобие малки драскотини, в следствие на употреба, като от преместване на столовете, следи от потъмн..
Показани са (1 - 9) от общо 27 резултата (3 страници)