МЕНЮ
Вашата кошница

Блог на Сухстрой RSS Feed

13 Oct Thrakon - качествените строителни материали във Вашия дом
0 91
„Tракон България” ЕООД е основанa в България през 2008 г. с дългосрочна визия и план за инвестиция и развитие на производството и търговията със строителни материали с марка THRAKON в Югоизточна Европ..
29 Sep Какво са габионите и тяхното приложение в дома ни
0 149
Изненадващо е колко много приложения намират те в нашия свят и по колко различни начини и причини могат да се използват. Името "габион" идва от италиански и в буквален превод означава клетка.  Габиони..
28 Sep Естествените камъни - идейно решение за Вашата градина
0 143
Камъните са един много идеен, лесен и достъпен начин за декориране на вашата градина. Независимо дали желаете да декорирате, оформите или направите забавни цветни проекти, с камъни може да създадете с..
28 Feb Предпазни маски – видове и степен на защите
Мариела 1 1549
 На пазара се предлагат няколо вида маски,които използуваме за защита от прах, аерозоли, вируси, и други подобни замърсители. Има обикновенни респираторни маски и такива, които не допускат преминаване..
23 Jan Цветовете на 2020 година - Част 1
Мариела 0 1867
  Идва пролет, а с нея и желанието да променим нещо в заобикалящата ни среда. Сезонът вдъхновява и настъпва време за обновление на пространството около нас. Най-лесно може да променим цвета на стените..
22 Jan Микроцимент - атрактивна система за подове и стени
Мариела 0 1478
  В тази статия ще Ви запознаем с един продукт, който не е нов, но напоследък е много популярен в строителството и декорацията за дома. Казва се микроцимент, направен е от фин циментов прах, полимери ..
15 Jan Осветлението - как може да бъде акцент в помещението /Част 1/
Мариела 0 872
 Когато правим планове за обзавеждане и декор, рядко се сещаме за осветлението като важначаст от цялото планиране на дома.То освен да служи за удобство, може да бъде акцент в помещенията, който да пре..
18 Dec Направете естествена украса на коледната масата
Мариела 0 929
Даваме Ви няколко бързи и интересни идеи за украса на коледната маса. С нея ще впечатлите гостите си и ще внесете настроение на празничната трапеза. Като начало с помощта на пистолет за силикон, клечк..
13 Dec Ремонт на старата вана
0 1324
 Дори да поддържате добре ваните и мивките в банята те се захабяват. Получават се петна, грапавини, задържа се вода, появява се ръжда и трудно се почиства. За да поправите нещата не е необходимо да къ..
Показани са (1 - 9) от общо 40 резултата (5 страници)