МЕНЮ
Вашата количка

Блогът на СУХСТРОЙ RSS Feed

28 юли 2022 Декоративна мазилка BAUMIT КреативТоп Файн • АНТИЧЕН ЕФЕКТ
Radostina 0 340
Здравейте приятели, eто го и четвърти епизод от нашата поредица „Как се прави?“.   В него ще научите как сами да направите античен ефект с мазилка    Baumit КреативТоп Файн  А ето и всичко необходимо ..
14 юли 2022 Декоративна мазилка BAUMIT КреативТоп Файн • ФИН БЕТОН
Radostina 0 432
Здравейте приятели, дойде време да Ви представим и третия епизод от нашата поредица „Как се прави?“.  В този епизод ще Ви покажем, как лесно да направите декорация „фин бетон“.  За целта ще Ви трябват..
08 юли 2022 Декоративна мазилка BAUMIT КреативТоп Файн • СТАРИНЕН ЕФЕКТ
Петя 0 314
Скъпи приятели, време е да Ви представим и втория епизод от нашата поредица „Как се прави?“.  В него ще Ви научим как сами да направите старинен ефект с мазилка BAUMIT КреативТоп Файн. А ето и какво щ..
05 юли 2022 Декоративна мазилка BAUMIT КреативТоп Файн • ДЪРВЕСЕН ЕФЕКТ
Петя 0 405
Ние от Сухстрой с гордост Ви представяме нашата нова поредица, която стартира в YouTube канала ни, а именно "Сухстрой работилница. Как се прави?". В нея ще може да гледате интересни видеа с полезни съ..
14 юни 2022 Тайните на мулчирането
Петя 0 329
Трудно ли е мулчирането, какво всъщност е то и къде намира място в съвременното градинарство? Въпросите са много, а отговорите ще намерите в следващите редове.Мулчиране – тази дума може да Ви звучи ст..
31 март 2022 Заслужава ли си инвестирането в соларна система?
0 1396
Дали фотоволтаичните системи са добра инвестиция за едно домакинство? Нашият опит показва, че е напълно възможно мрежова система на покривно или дворно място да се превърне в рентабилна инвестиция. Пр..
03 март 2022 WEBER - С мисъл за бъдещето
Петя 0 508
Като част от групата на Saint-Gobain, компанията WEBER, също е насочена към проектираното, производството и дистрибуцията на материали и решения, които са ключови за качеството на живот и бъдещето на ..
26 октомври 2021 Как лесно да монтираме сами битумни керемиди?
Петя 0 2535
Битумните керемиди се превърнаха в едно лесно и удобно решение за направата на покрив. С помощта на днешната статия ще Ви помогнем стъпка по стъпка да монтирате битумни керемиди на вашият покрив, като..
10 август 2021 Обучение на тема
Петя 0 1513
На 6-ти август магазин СУХСТРОЙ беше домакин на своите дългогодишни партньори от Saint-Gobain България и събра клиенти, строители, майстори, предприемачи и служители в своя шоурум, за съвместно органи..
Показани са (1 - 9) от общо 56 резултата (7 страници)