МЕНЮ
Вашата количка

Блогът на СУХСТРОЙ RSS Feed

04 януари 2023 Защо да заложим на покривни прозорци VELUX и как да направим правилния избор?
Radostina 0 241
VELUX е датска компания с 80 годишен опит в производството и продажбата на прозорци за плосък и скатен покрив, както и щори и аксесоари за тях. Тяхната цел е да Ви помогнат да създадете по-светъл, по-..
02 декември 2022 Коледни светлини у дома
Петя 0 289
Декември е един много специален месец от годината. През него очакваме първият сняг, дядо Коледа и изпращаме последните дни на отминалата година. И за да го направим още по-специално, всички украсяваме..
29 ноември 2022 Металните керемиди Bilka - бърз монтаж, сигурен и устойчив покрив
Петя 0 464
Металните керемиди или наричани още ламаринени керемиди все повече набират популярност сред материалите за изграждане на покриви. Те съчетават в себе си характеристики като устойчивост, голям избор от..
28 юли 2022 Декоративна мазилка BAUMIT КреативТоп Файн • АНТИЧЕН ЕФЕКТ
Radostina 1 943
Здравейте приятели, eто го и четвърти епизод от нашата поредица „Как се прави?“.   В него ще научите как сами да направите античен ефект с мазилка    Baumit КреативТоп Файн  А ето и всичко необходимо ..
14 юли 2022 Декоративна мазилка BAUMIT КреативТоп Файн • ФИН БЕТОН
Radostina 0 960
Здравейте приятели, дойде време да Ви представим и третия епизод от нашата поредица „Как се прави?“.  В този епизод ще Ви покажем, как лесно да направите декорация „фин бетон“.  За целта ще Ви трябват..
08 юли 2022 Декоративна мазилка BAUMIT КреативТоп Файн • СТАРИНЕН ЕФЕКТ
Петя 0 730
Скъпи приятели, време е да Ви представим и втория епизод от нашата поредица „Как се прави?“.  В него ще Ви научим как сами да направите старинен ефект с мазилка BAUMIT КреативТоп Файн. А ето и какво щ..
05 юли 2022 Декоративна мазилка BAUMIT КреативТоп Файн • ДЪРВЕСЕН ЕФЕКТ
Петя 0 838
Ние от Сухстрой с гордост Ви представяме нашата нова поредица, която стартира в YouTube канала ни, а именно "Сухстрой работилница. Как се прави?". В нея ще може да гледате интересни видеа с полезни съ..
14 юни 2022 Тайните на мулчирането
Петя 0 568
Трудно ли е мулчирането, какво всъщност е то и къде намира място в съвременното градинарство? Въпросите са много, а отговорите ще намерите в следващите редове.Мулчиране – тази дума може да Ви звучи ст..
31 март 2022 Заслужава ли си инвестирането в соларна система?
0 3169
Дали фотоволтаичните системи са добра инвестиция за едно домакинство? Нашият опит показва, че е напълно възможно мрежова система на покривно или дворно място да се превърне в рентабилна инвестиция. Пр..
Показани са (1 - 9) от общо 59 резултата (7 страници)