МЕНЮ
Вашата кошница

Блог на Сухстрой RSS Feed

10 Aug Обучение на тема
Петя 0 439
На 6-ти август магазин СУХСТРОЙ беше домакин на своите дългогодишни партньори от Saint-Gobain България и събра клиенти, строители, майстори, предприемачи и служители в своя шоурум, за съвместно органи..
24 May Floorguard – иновативната боя за подове от плочки, фаянс, теракот и цимент
Петя 0 1187
Нещо ново, което се предлага на пазара и ще Ви помогне да обновите Вашия дом без много усилия, е боята на Витекс – Floorguard. Еднокомпонентна, хибридна, полиуретанова акрилна боя на водна основа, про..
27 Apr Дом от дърво - живот в хармония с природата
Петя 0 568
В днешният свят, в който сме заобиколени от сив бетон и изкуствена пластмаса, все повече хора предпочитат да прекарват времето си навън сред природата. А какъв по-лесен начин да сме в хармония с нея о..
10 Feb Черното във Вашия дом!
Георги 0 503
Вероятно никога не сте обмисляли да използвате черният цвят във вашия дом, въпреки че това е една доста бързо ескалираща тенденция в интериорния дизайн, която в момента набира популярност в цял свят. ..
28 Jan Освободете въображението си и творете красота и стил с THRAVertine
Петя 0 585
Едно от най-новите попълнения в декоративните мазилки е мазилката с ефект "Травертин". С помощта на декоративната мазилка "Thravertine" можете да създадете имитация на камък, която практически няма да..
12 Jan Как да преобразим дома си лесно със самозалепващи 3D тапети?
Петя 0 1643
Вече можем бързо, лесно и без много услия да обновим цялостно нашето жилище или просто да го декорираме със стил. С помощта на самозлаепващите тапети с 3D ефект можем да постигнем всичко, което желаем..
30 Dec AntiSlip Varnish - най-добрата сиситема против плъзгане
Петя 0 337
Вече може да избегнем неприятните инциденти с плъзгане и падане върху гладки и полирани повърхности и подове, вследствие от намокряне или разлята вода.Полираните и гладки подове, стълбища и площадки в..
29 Dec Декоративни мазилки Fortuna - стил за Вашия дом без много усилия и средства
Петя 0 769
Декоративната боя FORTUNA е създадена, за да задоволява нуждата на потребителите за по-висок клас покрития. През 2013 г. ЕКОН започва производството на продуктите с марката FORTUNA – клас висококачест..
13 Oct Thrakon - качествените строителни материали във Вашия дом
Петя 0 550
„Tракон България” ЕООД е основанa в България през 2008 г. с дългосрочна визия и план за инвестиция и развитие на производството и търговията със строителни материали с марка THRAKON в Югоизточна Европ..
Показани са (1 - 9) от общо 48 резултата (6 страници)