МЕНЮ
Вашата кошница

Блог на Сухстрой RSS Feed

10 Feb Черното във вашият дом !
Георги 0 150
Вероятно никога не сте обмисляли да използвате черният цвят във вашия дом, въпреки че това е една доста бързо ескалираща тенденция в интериорния дизайн, която в момента набира популярност в цял свят. ..
28 Jan Освободете въображението си и творете красота и стил с THRAVertine
Петя 0 216
Едно от най-новите попълнения в декоративните мазилки е мазилката с ефект "Травертин". С помощта на декоративната мазилка "Thravertine" можете да създадете имитация на камък, която практически няма да..
12 Jan Как да преобразим дома си лесно със самозалепващи 3D тапети?
Петя 0 481
Вече можем бързо, лесно и без много услия да обновим цялостно нашето жилище или просто да го декорираме със стил. С помощта на самозлаепващите тапети с 3D ефект можем да постигнем всичко, което желаем..
30 Dec AntiSlip Varnish - най-добрата сиситема против плъзгане
Петя 0 127
Вече може да избегнем неприятните инциденти с плъзгане и падане върху гладки и полирани повърхности и подове, вследствие от намокряне или разлята вода.Полираните и гладки подове, стълбища и площадки в..
29 Dec Декоративни мазилки Fortuna - стил за Вашия дом без много усилия и средства
Петя 0 306
Декоративната боя FORTUNA е създадена, за да задоволява нуждата на потребителите за по-висок клас покрития. През 2013 г. ЕКОН започва производството на продуктите с марката FORTUNA – клас висококачест..
13 Oct Thrakon - качествените строителни материали във Вашия дом
Петя 0 275
„Tракон България” ЕООД е основанa в България през 2008 г. с дългосрочна визия и план за инвестиция и развитие на производството и търговията със строителни материали с марка THRAKON в Югоизточна Европ..
29 Sep Какво са габионите и тяхното приложение в дома ни?
Петя 0 309
Изненадващо е колко много приложения намират те в нашия свят и по колко различни начини и причини могат да се използват. Името "габион" идва от италиански и в буквален превод означава клетка.  Габиони..
28 Sep Естествените камъни - идейно решение за Вашата градина
Петя 0 272
Камъните са един много идеен, лесен и достъпен начин за декориране на вашата градина. Независимо дали желаете да декорирате, оформите или направите забавни цветни проекти, с камъни може да създадете с..
28 Feb Предпазни маски – видове и степен на защите
1 1948
 На пазара се предлагат няколо вида маски,които използуваме за защита от прах, аерозоли, вируси, и други подобни замърсители. Има обикновенни респираторни маски и такива, които не допускат преминаване..
Показани са (1 - 9) от общо 45 резултата (5 страници)