МЕНЮ
Вашата количка

Блог на Сухстрой RSS Feed

14 юни 2022 Тайните на мулчирането
Петя 0 147
Трудно ли е мулчирането, какво всъщност е то и къде намира място в съвременното градинарство? Въпросите са много, а отговорите ще намерите в следващите редове.Мулчиране – тази дума може да Ви звучи ст..
31 март 2022 Заслужава ли си инвестирането в соларна система?
0 554
Дали фотоволтаичните системи са добра инвестиция за едно домакинство? Нашият опит показва, че е напълно възможно мрежова система на покривно или дворно място да се превърне в рентабилна инвестиция. Пр..
03 март 2022 WEBER - С мисъл за бъдещето
Петя 0 394
Като част от групата на Saint-Gobain, компанията WEBER, също е насочена към проектираното, производството и дистрибуцията на материали и решения, които са ключови за качеството на живот и бъдещето на ..
26 октомври 2021 Как лесно да монтираме сами битумни керемиди?
Петя 0 1339
Битумните керемиди се превърнаха в едно лесно и удобно решение за направата на покрив. С помощта на днешната статия ще Ви помогнем стъпка по стъпка да монтирате битумни керемиди на вашият покрив, като..
10 август 2021 Обучение на тема
Петя 0 1224
На 6-ти август магазин СУХСТРОЙ беше домакин на своите дългогодишни партньори от Saint-Gobain България и събра клиенти, строители, майстори, предприемачи и служители в своя шоурум, за съвместно органи..
24 май 2021 Floorguard – иновативната боя за подове от плочки, фаянс, теракот и цимент
Петя 1 9406
Нещо ново, което се предлага на пазара и ще Ви помогне да обновите Вашия дом без много усилия, е боята на Витекс – Floorguard. Еднокомпонентна, хибридна, полиуретанова акрилна боя на водна основа, про..
27 април 2021 Дом от дърво - живот в хармония с природата
Петя 0 1042
В днешният свят, в който сме заобиколени от сив бетон и изкуствена пластмаса, все повече хора предпочитат да прекарват времето си навън сред природата. А какъв по-лесен начин да сме в хармония с нея о..
10 февруари 2021 Черното във Вашия дом!
Георги 0 789
Вероятно никога не сте обмисляли да използвате черният цвят във вашия дом, въпреки че това е една доста бързо ескалираща тенденция в интериорния дизайн, която в момента набира популярност в цял свят. ..
28 януари 2021 Освободете въображението си и творете красота и стил с THRAVertine
Петя 0 1074
Едно от най-новите попълнения в декоративните мазилки е мазилката с ефект "Травертин". С помощта на декоративната мазилка "Thravertine" можете да създадете имитация на камък, която практически няма да..
Показани са (1 - 9) от общо 52 резултата (6 страници)