МЕНЮ
Вашата кошница

Въпроси и Отговори RSS Feed

29 Aug Покривът - защо да изберем Брамак
Станислав 0 1100
Всички ли имат сигурен покрив над главата си? Думата ремонт на дома предизвиква у хората различни чувства. Едни се радват, че след това ще живеят по-приятно, по-уютно и главно, че ще разрешат грижите ..
23 Aug Метални керемиди BILKA – Иновация на бъдещето
Станислав 2 1342
Търсите покрив? Искате да избягате от проблемите, създадени от стария покрив, или се местите в нова къща и имате нужда от цялостна покривна система и така сте открили нашата страница? На правилното мя..
13 Jun Боя за плочки Tile paint – Обновете банята си без ремонт!
Мариела 2 4727
Банята ви има нужда от ремонт, но не разполагате с достатъчно пари и време или пък не ви се занимава с майстори? Пробвайте с боядисване на фаянсови плочки! Вместо да сменяте плочките в банята (или кух..
03 Jan Същност на Венецианската мазилка
1 16237
  Какво представлява Венецианската мазилка   Венецианската мазилка може да има мек, копринен завършек с малко блясък или да бъде изцяло полирана до постигане на огледален ефект. Те биват на варов..
16 Oct Водосточни системи Döcke
0 13103
      Водосточни системи Döcke Завършихте ремонта на покрива и фасадата!? Тогава е време да оборудвате къщата си с водосточна система. Много купувачи отлагат тази работа за следващия сезон, но пър..
06 Oct LUMAG - Строителни машини с немско качество
0 12352
    Относно "LUMAG" машините Машините LUMAG са конструирани по немски стандарт, с най-високите спецификации. Всяка машина се подлага на строги проверки и тестове за качество и издръжливост и напу..
16 May OSB Плоскости
0 3097
  Описание OSB (Oriented Strand Board) е панел, конструиран на дървена основа, състоящ се от стърготини свързани помежду си със синтетична смола. Върху външните слоеве на панела, стърготините обик..
17 Feb Как да изберем тапети за дома си?
demo 0 7892
  Откъде идват тапетите?   Нека да започнем с малко информация за тапетите. Като цяло е трудно да се датира кога и къде за първи път хората са започнали да използват тапети, но голяма част от изс..
08 Dec Какво е максимално допустимото натоварване върху покривната конструкция?
demo 0 2218
  Най-голямата тежест върху покривната конструкция е натоварването от сняг   Изискванията към строителните конструкции, свързани с натоварването от сняг са регламентирани в ЕВРОКОД 1: Въздействия..
Показани са (1 - 9) от общо 10 резултата (2 страници)