МЕНЮ
Вашата кошница

Въпроси и Отговори RSS Feed

29 Aug Покривът - защо да изберем Брамак
0 1336
Всички ли имат сигурен покрив над главата си? Думата ремонт на дома предизвиква у хората различни чувства. Едни се радват, че след това ще живеят по-приятно, по-уютно и главно, че ще разрешат грижите ..
23 Aug Метални керемиди BILKA – Иновация на бъдещето
2 2132
Търсите покрив? Искате да избягате от проблемите, създадени от стария покрив, или се местите в нова къща и имате нужда от цялостна покривна система и така сте открили нашата страница? На правилното мя..
13 Jun Боя за плочки Tile paint – Обновете банята си без ремонт!
Мариела 4 31042
Банята ви има нужда от ремонт, но не разполагате с достатъчно пари и време или пък не ви се занимава с майстори? Пробвайте с боядисване на фаянсови плочки! Вместо да сменяте плочките в банята (или кух..
03 Jan Същност на Венецианската мазилка
Петя 1 20128
Венецианската стенна мазилка е луксозно стенно покриетие което ще придаде на дома Ви стил и блясък. Интересът към Венецианската мазилка се корени още в древен Рим и идва от бляскавите домове на богати..
16 Oct Водосточни системи Döcke
0 13495
      Водосточни системи Döcke Завършихте ремонта на покрива и фасадата!? Тогава е време да оборудвате къщата си с водосточна система. Много купувачи отлагат тази работа за следващия сезон, но пър..
06 Oct LUMAG - Строителни машини с немско качество
0 12695
    Относно "LUMAG" машините Машините LUMAG са конструирани по немски стандарт, с най-високите спецификации. Всяка машина се подлага на строги проверки и тестове за качество и издръжливост и напу..
16 May OSB Плоскости
0 3878
  Описание OSB (Oriented Strand Board) е панел, конструиран на дървена основа, състоящ се от стърготини свързани помежду си със синтетична смола. Върху външните слоеве на панела, стърготините обик..
17 Feb Как да изберем тапети за дома си?
0 10035
  Откъде идват тапетите?   Нека да започнем с малко информация за тапетите. Като цяло е трудно да се датира кога и къде за първи път хората са започнали да използват тапети, но голяма част от изс..
08 Dec Какво е максимално допустимото натоварване върху покривната конструкция?
0 3276
  Най-голямата тежест върху покривната конструкция е натоварването от сняг   Изискванията към строителните конструкции, свързани с натоварването от сняг са регламентирани в ЕВРОКОД 1: Въздействия..
Показани са (1 - 9) от общо 10 резултата (2 страници)