МЕНЮ
Вашата кошница

Новости на пазара RSS Feed

10 Feb Черното във Вашия дом!
Георги 0 242
Вероятно никога не сте обмисляли да използвате черният цвят във вашия дом, въпреки че това е една доста бързо ескалираща тенденция в интериорния дизайн, която в момента набира популярност в цял свят. ..
28 Jan Освободете въображението си и творете красота и стил с THRAVertine
Петя 0 283
Едно от най-новите попълнения в декоративните мазилки е мазилката с ефект "Травертин". С помощта на декоративната мазилка "Thravertine" можете да създадете имитация на камък, която практически няма да..
12 Jan Как да преобразим дома си лесно със самозалепващи 3D тапети?
Петя 0 838
Вече можем бързо, лесно и без много услия да обновим цялостно нашето жилище или просто да го декорираме със стил. С помощта на самозлаепващите тапети с 3D ефект можем да постигнем всичко, което желаем..
30 Dec AntiSlip Varnish - най-добрата сиситема против плъзгане
Петя 0 154
Вече може да избегнем неприятните инциденти с плъзгане и падане върху гладки и полирани повърхности и подове, вследствие от намокряне или разлята вода.Полираните и гладки подове, стълбища и площадки в..
29 Dec Декоративни мазилки Fortuna - стил за Вашия дом без много усилия и средства
Петя 0 359
Декоративната боя FORTUNA е създадена, за да задоволява нуждата на потребителите за по-висок клас покрития. През 2013 г. ЕКОН започва производството на продуктите с марката FORTUNA – клас висококачест..
13 Oct Thrakon - качествените строителни материали във Вашия дом
Петя 0 300
„Tракон България” ЕООД е основанa в България през 2008 г. с дългосрочна визия и план за инвестиция и развитие на производството и търговията със строителни материали с марка THRAKON в Югоизточна Европ..
29 Sep Какво са габионите и тяхното приложение в дома ни?
Петя 0 369
Изненадващо е колко много приложения намират те в нашия свят и по колко различни начини и причини могат да се използват. Името "габион" идва от италиански и в буквален превод означава клетка.  Габиони..
28 Sep Естествените камъни - идейно решение за Вашата градина
Петя 0 296
Камъните са един много идеен, лесен и достъпен начин за декориране на вашата градина. Независимо дали желаете да декорирате, оформите или направите забавни цветни проекти, с камъни може да създадете с..
22 Jan Микроцимент - атрактивна система за подове и стени
Петя 0 3431
Така популярната мазилка Микроциметн е позната в редица страни по света, като лесна за употреба артистична мазилка, Тя позволява реализирането на най-смелите дизайнерски идеии. Микроциментовата смес с..
Показани са (1 - 9) от общо 22 резултата (3 страници)