Декември е един много специален месец от годината. През него очакваме първият сняг, дядо Коледа и изпращаме последните дни на отминалата година. И за да го направим още по-специално, всички украсяваме своя дом с голяма елха, играчки, гирлянди, джуджета и светлини. 
Като важен елемент, винаги са били малките мигащи лампички и всички видове коледно осветление. Все повече навлиза и у нас тенденцията да се украсяват фасадите на къщи, тераси и балкони. Това придава една неповторима атмосфера, изпълнена с празнично настроение и коледен дух.     

     
   

   На пазара има все по-голямо разнообразие от светлинки, които може да използвате.
   От светещи въжета само в един цвят, до такива с много различни цветове и режим на осветление.
   Тук ще Ви дадем няколко идеи и акценти, които да направят дома Ви уютен, да зарадват децата и впечатлят Вашите гости.
Първото нещо, което привлича вниманието на всички е Коледната елха. Нейната украса трябва да е пищна, с много играчки, гирлянди и лампички. При избора си на осветление имате много различни варианти. Може да заложите на класическите светещи въжета в един цвят или на такива с RGB осветление в много различни цветове. При формата на лампичите също има голяма разнообразие. Може да използвате такива с формата на еленче, малка крушка, елха, снежинка, раковини. Не се колебайте, използвайте различни форми и цветове светлини и направете една незабравима коледна елха.

                           

Още един акцент, който ще придаде приказен вид на дома Ви е LED светеща завеса. Тя е една универсална укаса за Вашият дом. Може да я използвате, както за вътрешна укараса, така и за външна.

Може да закачите за горната част на прозореца или за корниза. LED светещите завеси се спускат по цялата дължина и придават романтика и топлото на помещението. Тук също може да избирате от голямо разнообразие цветове и форми. Можете да я поставите на прозорец, на врата, между врати или просто на стена. 

                                                                    

Украсете коледната маса с различни по големина и форма LED свещници. Те са безопасни и ще направят масата Ви красива и стилна. Няма вече да се тревожите, че детето може да се изгори на свещта или да я забравите да гори.
С LED свещите, мини фенерите или дори  голям фенер това няма да се случи.  
Освен за вътрешната украса трябва да се погрижите и къщата или балкона също бъдат украсени. За целта може да използвате LED светлини за външна употреба. Изключителни красиви и практични са светещи тръбички във формата на елха, еленче или камбанки. Поставете „капещи“ висулки на дърветата или на горната част на фасадата или балкона. 

                                                      

За да създадете повече коледно настроение на двора или балкона, може да замените обикновените крушки с LED крушка с ефект Пламък. Така ще имате един завършен вид на Вашия дом.

Насладете се на това вълшебно време от годината. Прекарайте го със семейството и приятелите. Създайте уют у дома и с коледно осветление, настроение, любов и топлина.
Голямо разнообразие за коледно осветление може да намерите на нашият сайт. За още креативни идеи може да ни последвате във FACEBOOK или се включите в нашата VIBER общност.

СУХСТРОЙ Ви пожелава весели празници!