Tракон България” ЕООД е основанa в България през 2008 г. с дългосрочна визия и план за инвестиция и развитие на производството и търговията със строителни материали с марка THRAKON в Югоизточна Европа. През 2011 г. „Tракон България” ЕООД влиза в структурата на THRAKON Group, която е динамично развиваща се компания с четири производствени единици в Гърция. THRAKON Group бързо развива експортната си дейност в над 20 страни по света и е един от най-надеждните производители в Югоизточна Европа на сухи строителни смеси, фасадни декоративни бои и мазилки, газобетон, лепила и други специални продукти, разпределени в няколко основни групи.

Основните групи продукти са разпределени в няколко категории:
- Фасадна комплексна топлоизолационна система (ETICS) с марка Thrakon CLIMA Plus
- Варо-циментови машинни мазилки и хастари
- Лепила за плочки и фугиращи смеси на циментова основа
- Хидроизолационни системи – битумни, циментови, дисперсни
- Репарационни продукти и добавки
- Циментови саморазливни подове и замазки
- Интериорни декоративни бои и системи
- Специални лепила за обувната, автомобилната и кожарската индустрия
- Газобетонови блокчета                                         


                    

                                   


Благодарение на дългогодишния си опит и постоянните усилия за усъвършенстване и развитие, THRAKON Group разработва и предлага широка гама иновативни, висококачествени продукти и системи както за професионалните, така и за масовите потребители. 
Нашите партньори от THRAKON разработват и произвеждат строителни продукти, които отговарят на най-високите изисквания на пазара, като осигуряват постоянен производствен контрол на качеството. Те са специализирани в разработването на продукти със специфино предназначение, които улесняват ремонта в дома Ви. Такива са продукти като: импрегнатор за камък и бетон, хидроизолация, противаплъзгащ лак за мокри помещения.

Разнообразието от продукти на Thrakon може да намерите в Хипермаркет Сухстрой, както и на нашия сайт.

Последвайте ни във FACEBOOK или се включите в нашата VIBER общност.