Вероятно никога не сте обмисляли да използвате черният цвят във вашия дом, въпреки че това е една доста бързо ескалираща тенденция в интериорния дизайн, която в момента набира популярност в цял свят. Черното символизира лукс и изящество, елемент който присъства все по-често във всеки дом. В тази статия ще Ви дадем няколко предложения как можете да допълните дома си с малко стил и мода в черно!БАНЯ

Водеща комбинация за декорация на банята е използването на черно матирани аксесоари и санитария. На фона на по-светли плочки черният аксесоар придава добър контраст на цветовете и придава изискан и стилен вид. Същевременно може да съчетаете черния мат с хром, стилните смесителите на Vidima - Tiyara намират перфектно приложение в такъв тип бани.

ХОЛ

Боядисването на стените в хола с декоративни мазилки в тъмни нюанси придава аристократичност и изтънченост на вашата стая. Трябва да спазвате баланса на нюансите и да не боядисвате повече от две стени в черно. Друг, подход който модните дизайнери прилагат е да подчертават светлите нюанси с черни аксесоари, този метод е най-характерен в "Хай-Тек" дизайна.


СПАЛНЯ

Ако искате да вдъхнете една стилна и модерна атмосфера в спалнята Ви, бъдете минималистични! Обзаведете спалнята само с мебелите и аксесоарите който са Ви най-нужни, декорирайте с тъмен килим, завеси, завивки или 3D панел.


КУХНЯ

Повечето хора се страхуват да "облекат" кухнята си в черно, но не се страхувайте черната кухня е рисково решение,но ако подходите рационално ще вдъхнете стил и идентичност. Черната кухня е в хармония и с бели плочки или паркет в светла разцветка. Хромираното обзавеждане - столове или електроуреди ще се слеят идеално.


ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

Интериорните врати са ключа към завършека на всеки модерен дом. В съчетание с неутрални нюанси на стените като много бледо сиво в комбинация с минималистичен подбор на декор и аксесоари изпъкват идеално и придават един завършен и стилен вид на коридора.Бъдете смели и не се колебайте да вмъкнете тъмен нюанс в дома си за да придадете една хармонична атмосфера! Всичко, което Ви е необходимо, за да го направите, може да намерите на нашия сайт, а за да следите новостите на пазара - последвайте ни и във Facebook.