Декоративната боя FORTUNA е създадена, за да задоволява нуждата на потребителите за по-висок клас покрития. През 2013 г. ЕКОН започва производството на продуктите с марката FORTUNA – клас висококачествени и леснопочистващи се декоративни продукти, които позволяват да реновирате стените си съобразно най-модерните европейски тенденции за визия и качество. 

Фортуна представлява декоративно покритие с лъскав, перлен ефект за вътрешно и външно приложение. Декоративното покритие FORTUNA е чудесно решение, когато става въпрос за боядисване на стени в интериора, акцентиране на част от тавани или други участъци.

           

Пясъчните мазилки са направени от естествени филъри, специални смоли и песъчинки от фин пясък или стъкло, които създават ефекта на пясък в движение. Многообразието от вариации на основите и цветовете позволяват на продуктите да се използват в много стилове, както класически, така и модерни, отговарящи на най-взискателните и най-изтънчените вкусове. Ако търсите нещо по-различно от "просто две ръце нова боя" за дома или офиса, пясъчната декоративна мазилка е едно чудесно решение за Вас.

  

Боята с ефект е подходяща за нанасяне върху стени, тавани и други. Преди нанасяне на декоративната боя, повърхността трябва да бъде добре почистена, здрава, обезпрашена и обезмаслена. Основата трябва да се грундира с подходящ грунд. За постигане на максимално добри резултати се препоръчва боята да се комбинира с FORTUNA Перлен пясък от същия цвят.  Декоративното покритие се нанася чрез четка за ефекти в един или повече слоя. Разнесете добре и направете желаната от Вас шарка.

Ефектни интериорни покрития са с разнообразни финиши ефекти – перлени, гланцови, матови, структурни, брокатени и др. Дълготрайни и лесни за почистване.

Velluto Regolare - Гладко Кадифе
   

Velluto - Кадифе
          


Sabbia Pronto - Перлен Пясък
      


Rialito - Релефна мазилка
                      

Perlagio - Перла

         

Пясъчните мазилки са най-популярният избор на интериорни декоративни мазилки в България и по света, което се дължи на изключително интригуващия им вид, лесното приложение, вечната им издръжливост и лесна поддръжка. Със своята богата палитра от цветове и ефекти, пясъчните бои могат да придадът на дома Ви интересен и уникален вид.


Последвайте ни във FACEBOOK или се включите в нашата VIBER общност.