HARDEX е най-големия производител и дистрибутор на инструменти и аксесоари за ремонт и строителство в Полша. Идеята за създаване на компания, свързана с ремонтната и строителна индустрия, възниква в отговор на пазарното търсене. В следващите години бизнесът се развива бавно, но стабилно, като насоката се определя от промените в техническата култура, които директно повлияват търсенето на професионални инструменти. Най-голямата гордост на компанията е асортиментът от над 2000 от най-популярните продукти, предпочитани от клиентите. Високото качество на предлаганите стоки е отличено с многобройни награди и сертификати.

HARDEX предлагат продукти с различно приложение – от материали, необходими за ремонт, до електрически инструменти с най-високо качество! Брандове HARDY, SCLEY и KUSSNER могат да бъдат намерени в над 1500 дистрибутори в страната, включително и най-големите строителни хипермаркети. И малко по-конкретно за тях:


 


Hardy е лидер на пазара на бояджийските инструменти. Широката гама от продукти може да бъде разделена в няколко групи:
- Бояджийски инструменти и аксесоари
- Инструменти и аксесоари за подготовка
- Инструменти и аксесоари за тапети
- Инструменти за фаянс, теракота и плочки
- Аксесоари за предпазване и почистване
- Широката им гама предлага продукти, подходящи както за професионалисти, така и за любители.Производството на продукти с марка Küssner се извършва по най-модерните производствени технологии. Продуктовата гама обхваща над 50 вида артикули и продуктови групи. 
Küssner Германия предлага:
- Абразивни аксесоари и инструменти
- Шкурки, блокчета за шлайфане, различни видове шлайфовеScley предлага пълна гама от различни ленти и тикса, използвани при ремонтни дейности. Продуктите в тази категория са разделени в групи:
- Ленти тикса за защита и маскиране на закрито
- Летни и тикса за защита и маскиране на открито
- Безопасност
- Двойнолепящи ленти
- Продукти за безопасност и защитаGRÖNE са здрави, издръжливи и надеждни. Макар и отскоро на пазара, електрическите инструменти бързо доказаха своите преимущества. Добрите технически параметри са една от открояващите ги характеристики. Продуктовата гама включва:
- Бояджийски помпи
- Електрически миксери
- Електрически триони
- Шлайф машини с различно приложение, ъглошлайфи.
- Бормашини и винтоверти


Източник: https://hardex.bg

Последвайте ни и във Facebook