Вече можем бързо, лесно и без много услия да обновим цялостно нашето жилище или просто да го декорираме със стил. С помощта на самозлаепващите тапети с 3D ефект можем да постигнем всичко, което желаем. Те са изключително леки и лесени за поставяне. Необходимо е само да отлепите лепенката и да ги залепите на стената.

      

Благодарение на лесната си манипулация, таптът е изключително предпочитан от интериорните дизайнери, както за придаване на изразителност на интериора, така и за визуално зониране на дадена стая. 


3D тапетът е изработен от специална влагоустойчива ПВЦ пяна, което означава, че предпазва всяка една повърхност от мухъл и плесен и не позволява проникването им на повърхността. Освен това е и антибактериален, противоударен, изолира звука и топлината. Може да се използва във всяка стая, включително и в банята.


Изкуствените облицовки, имитиращи различни повърхности като тухла, камък, дърво, мрамор имат редица предимства, като много голям избор от стилове и дизайни, даващи простор на въображението. Лесната манипулация и възможност за рязане пък Ви дават възможност да направите различни форми и стилове.

 Не ви е нужен и майстор, просто се уверете, че стената е суха и забършете с кърпа, за да премахнете евентуално натрупване на прах. След това, отлепете предпазващата хартия и залепете тапета на желаното място.

        

Ниското тегло на 3D самозалепващите тапети им дава възможност да бъдат поставени на всякакъв вид стени и конструкции, независимо от тяхната якост. Покриват чудесно стени с резлични неравности, както и заоблени участъци, благодарение на тяхната гъвкавост.

          


Ниската цена, както и лесният и удобен начин за поставяне, правят 3D самозалепващите тапети чудесен избор за хора, желаещи с минимален бюджет да обновят или декорират дома си. Приложението им е толкова лесно, че може да се справи абсолютно всеки, дори тези от Вас, които досега не са рамонтирали сами или поставяли стенни облицовки.

        

Самозалепващите тапети не само ще украсят дома Ви, но и ще предпазят стените от външно влияние, ще ги изолират и ще придадът уют. Развихрете Вашето въобръжение и бъдете уникални.


 Не се колебайте, бъдете иновативни със самозалепващите 3D тапети. Токова е лесно, трябва само да решите какъв стил и ефект искате да придадете на стаята и дома си. Може да разгледате богата гама от десени и релефи на нашия сайт.


Последвайте ни във FACEBOOK или се включите в нашата VIBER общност.