Когато правим планове за обзавеждане и декор, рядко се сещаме за осветлението като важна част от цялото планиране на дома. То освен да служи за удобство, може да бъде акцент в помещенията, който да предава определено усещане или настроение. Начинът, по който е направено осветлението, трябва да накара хората да се чувстват уютно и комфортно. През изминалата година масово навлязоха и станаха модерни т.нар. ретро лампи.


      


В тези крушки са съчетани съвременните тенденции и технологии с традиционната визия, което допринася за иновативната им визия. Те са хит в обзавеждането на барове, ресторанти, хотели, както и в жилищата.


      


Приличат на обикновeни крушки с нажежаеми жички, но са LED и с различна големина, цвят и форма на балона. Освен че са модерни, те спестяват енергия и пари. Старите крушки са 40-100W, а новите са с мощност 3-12 W, което намалява консумацията на ток с около 70-80%, а оттам и сметките за ток.


    Много често Ретро LED крушките са наричани лампи на Едисон. Използват се предимно за абажури, но стоят добре и самостоятелно. Топлата им светлина създава красота и уют. 


         

          

Декоративните опушени лампи се поставят на открита фасунга и имат чудесна винтидж визия. За направата на осветителни тела могат да се използват различни нестандартни материали:

текстилни кабели, открити ретро фасунги, бетон, дърво и други.


      


Тези осветителни тела са неповторими и иновативни, използването им винаги привлича вниманието.

Последвайте ни във FACEBOOK или се включите в нашата VIBER общност.