Видове душ системи GROHE за вашата баня

Душ системите обединяват основните елементи на чудесния душ, както и можество други предимства, които повишават комфорта и удоволствието ви. Всички наши термостатични системи са оборудвани с термостати GROHE - проектирани с най-чувствителния термометър в света.

 

Видове разпръскване:

 

Разпръскване тип "Дъжд": Широк и луксозен - мек, деликатен модел за успокояване на кожата. Придавайки топлият летен дъжд, струята осигурява пълно и равномерно покритие.

 

Разпръскване тип "Джет": Фокусирана кръгла струя, която доставя освежаващо изливане на вода. Идеален тип на разпръскване за стимулиране на кожата или просто  почистване на ваната или  душа.

 

Разпръскване тип "Класик": Името на този тип разпръскване казва всичко. Мек поток от чиста вода, доставян от центъра на душовата глава - напомнящ за свеж планински  извор.

 

Разпръскване тип "Шампанско": Обогатено с въздух за по-големи, по-меки капчици вода. Повече въздух означава, че е необходима по-малко вода, когато използвате този вид на  разпръскване.

 

Душ Система "ECO"

Защо да се придържате към конвенцията, когато имате дизайн, който е наистина вдъхновяващ. Ръчните душове от последно поколение GROHE станаха любими на потребителите, благодарение на уникалният си дизайн, с който спечелиха и безброй награди за примамливите си форми и екологичните си функции. За това ще бъдете в наистина добра компания.
Освен това GROHE са вградили технология за пестене на вода точно на пръстите ви, така че да може да превключите вида на разпръскване по всяко време.

 

 

Душ система "Classic"

С изящни форми и блестящо хромирано покритие, душ системата "Classic" e идеален избор за една модерна баня. Предлага се в два размера с възможност за избор на тип на разпръскване. Всичко това е разпределено перфектно, благодарение на технологията на GROHE - DreamSpray.

 

Душ система "COSMOPOLITAN"

Съвременните бани изискват продукти, които съчетават най-новите и модерни стилове на дизайн с високопроизводителни функции и технологии. С геометричния, стъпаловиден профил и перфектното хромирано покритие, GROHE предлагат ръчни душове и и глави от системата COSMOPOLITAN в редица размери, което ви дава възможност да създадете идеалния си душ. Всички продукти са оборудвани с технологията GROHE DreamSpray за невероятно преживяване по време на душ.

 

Източник: Grohe Ag