Водосточни системи Döcke

Завършихте ремонта на покрива и фасадата!? Тогава е време да оборудвате къщата си с водосточна система. Много купувачи отлагат тази работа за следващия сезон, но първият силен дъжд показва, че къщата ви трябва да бъде незабавно оборудвана с водосточна система.

Всъщност, водосточните системи за отличен начин да запазите покрива си от проливните валежи. Те също така защитават основите, стените и сутерените от намокряне и наводняване. В допълнение, добре аранжираните улуци, биха спомогнали за напояването на градинка или лехичка, която се намира в близост до къщата ви.

 

Предимства на водосточните системи Döckе

През последните години PVC улуците замениха почти изцяло металните продукти от пазара.

Причините, това да се случи са няколко

  • Ниски цени
  • Отлично качество
  • Възможност за монтаж без специални инструменти, лепило или заваряване
  • Интересни и разнообразни цветове
  • Абсолютно безшумна работа
  • Леко тегло

Това са само някои от многото предимства на PVC улуците.
Всъщност вие си купувате един голям пъзел за възрастни, а резултата от инсталацията му ще бъде спокойствие и защита на вашата къща в продължение на много години.
Ако добавим към перфектния им вид и възможността за лесна модификация, например, когато решите да увеличавате квадратурата на къщата си, ще разберете. че улуците на Döcke са перфектен избор!

 

Серия LUX

Компанията представя нова серия системи за водосточни системи, проектирани за обекти с голяма покривна площ. Немски инженери разработват системата, като взимат най - добрите качества от предишни модели в областта на улуците.
Взети са под внимание най-добрите инженерни и дизайнерски идеи, които се прилагат в тази област, докато се разработва серията.

 

Серия STANDART

Döcke STANDART е стандартна серия водосточни системи, разработена от немски инженери, за ниско строителство.

 

Източник: Döcke Group

Последвайте ни и във Facebook.