МЕНЮ
Вашата количка

Алкидна боя Екстра - Pastelo

Алкидна боя Екстра - Pastelo

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

За декоративна защита на дървени и метални повърхности, експлоатирани в закрити помещения, или на открито. След разбъркване се нанася с четка, валяк или шприц-пистолет върху предварително обработени и почистени грундиране повърхности. Грундирането се извършва: с безир или Импрегнационен грунд - за дърво, с алкиден или друг тип грунд - за метал. При необходимост се разрежда с разредител АМБ, МРТ.

Характеристики:
- Съхнене: до 24 часа при нормални условия
- Опаковка: 650 гр
- Разход: 100 - 150 гр/кв.м в зависимост от повърхността и цвета

*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.

4.44 лв.
цена без ДДС: 3.70 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Ekon
  • Код: 000575
Преглеждания: 11347

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.