МЕНЮ
Вашата количка

Алкидна боя стандарт - Селт

Алкидна боя стандарт - Селт

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Устойчиво покритие за предварително грундирани дървени, метални и други повърхности. Подходяща е за интериорна употреба. Цвят - бял.

 

Характеристики:
- Висококачествена алкидна смола, разтворител, фино смлени пигменти,адитиви и пълнители
- Преди употреба се разбърква добре, при необходимост се разрежда. Нанася се на обезмаслени и почистени, сухи основи. Добре е повърхностите да са предварително грундирани. Нанася се с четка или валяк
- Разреждане: доставя се готов за употреба, при нужда се разрежда с до 5% разредител АМВ или МРТ
- Опаковка: 700 гр
- Разход: разходната норма е различна, в зависимост от основата и варира от 100 до 140 гр / кв.м.

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
6.65 лв.
5.65 лв.
цена без ДДС: 4.71 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Selt
  • Код: 006037
Преглеждания: 7012

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.