МЕНЮ
Вашата количка

Антична патина - KOBER

Антична патина - KOBER

До изчерпване на количествата! Патина от Кобер е акрилна боя, която придава античен вид на повърхности от метал. Подходящ за вътрешна и външна употреба. За да постигнете античния вид, нанесете патина върху метални повърхности, боядисани с: боя за метал 3 в 1 Kober, боя за метал Hammer Kober, боя Micaceu Kober.


Характеристики:
- Опаковка: 200 мл
- Бързо съхнене: 20 минути
- Добра устойчивост на драскотини, износване, вода
- Разход до 8 кв.м / л / слой
- Време за изсъхване: 20 минути
- Цвят: мед/злато


Начин на приложение: Продуктът е готов за употреба. Използвайте малка четка с ширина 20-30 мм. Вземете малко количество от патината с върха на четката. Нанасяйте с леки кръгови движения, без натискане.15.55 лв.
цена без ДДС: 12.96 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • Kober
  • Код: 8856999
Преглеждания: 58

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.