МЕНЮ
Вашата количка

Антикорозионна боя Status Metallic - Thrakon

Антикорозионна боя Status Metallic - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Висококачествена, антикорозионна боя на водна основа за декорация и защита на повърхности и детайли от метал, дърво, цимент и др. За вътрешна и външна употреба. Притежава лесна oбработваемост и висока покривност. Може да се нанася дебелослойно, без предварителен грунд, директно върху корозирали метални повърхности като създава плътен и стабилен слой, устойчив дори и при екстремни климатични условия. Не съдържа разтворители.

Характеристика:
- Опаковка: 0,650 мл
- Разходна норма: 0,100-0,140 мл/кв. м
- Разреждане: максимално 10-15% с вода.
- Цвят: 6 готови цвята

*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
41.65 лв.
34.98 лв.
цена без ДДС: 29.15 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 045135
Преглеждания: 1279

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.