МЕНЮ
Вашата количка

Автоемайллак 800 гр. - Селт

Автоемайллак 800 гр. - Селт

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначен за цялостно или частично боядисване на автомобили. Автоемайллакът може да се ползва ефективно за боядисване, както на метални, така и за дървени повърхности. Важно условие е повърхността, върху която ще се нанася да е суха, обезмаслена и почистена от прах и замърсявания. Може да се използва четка, валяк или шприц пистолет.

Характеристики:
- Състав: средномаслена алкидна смола, разтворители, фино смлени пигменти, и добавки
- Начин на употреба: преди употреба боята се разбърква добре, при необходимост се разрежда. Нанася се на обезмаслени и почистени от замърсявания и прах, сухи основи. Може да се използва четка, валяк или шприц пистолет
- Разреждане: доставя се готов за употреба, при нужда се разрежда с до 5% разредител МРТ или Авторазредител
- Опаковка: 800 гр
- Разход: разходната норма е различна, в зависимост от основата и цвета варира от 60 - 110 гр/кв.м

*Техническа карта
(натисни тук)
*Информационен лист за безопастност (натисни тук)

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
9.90 лв.
8.42 лв.
цена без ДДС: 7.01 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Selt
  • Код: 000440
Преглеждания: 14075

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.