МЕНЮ
Вашата количка

Боя Сребърен Феролит - Селт

Боя Сребърен Феролит - Селт

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Защитно покритие за метални повърхности- цистерни, резервоари и др., експлоатирани на открито и закрито. Полученото покритие е устойчиво на атмосферни влияния.

 

Състав:
Висококачествена алкидна смола, разтворители, фино смлени пигменти, специални адитиви и добавки.

 

Начин на употреба:
Преди употреба се разбърква добре, при необходимост се разрежда. Нанася се на обезмаслени и почистени , грундирани, метални или други повърхности. Нанася се с четка, валяк или бояджийски пистолет.

 

Разреждане:
Доставя се готов за употреба, при нужда се разрежда с до 5% разредител АМВ.

 

Разход:
Разходната норма е различна, в зависимост от основата, варира от 80 до 100g/m².


8.77 лв.
цена без ДДС: 7.31 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Selt
  • Код: 002836
Преглеждания: 8233

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.