МЕНЮ
Вашата количка

Боя Водоразтворима АКВА - Селт

Боя Водоразтворима АКВА - Селт

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бързосъхнеща водоратворима боя на основата на 100 % акрилатна дисперсия. Предназначена е за защита и декорация на дървени, метални или бетонови изделия. Образува гланцово покритие, устойчиво на влага, атмосферни влияния и механични въздействия. Изсъхва бързо, без да отделя неприятен мирис при съхненето.

Характеристики:
- Състав: висококачествена акрилатна дисперсия, вода, пигменти и адитиви
- Начин на употреба: преди употреба боята се разбърква добре, при необходимост се разрежда с вода. Нанася се на почистени, сухи основи. При необходимост металните повърхности се грундират с антикорозионен грунд. За дървени или бетонови повърхности се препоръчва грундиране с боя разредена в съотношение 1:1 или 1:2 с вода. Нанася се с четка, валяк или бояджийски пистолет при температура не по ниска от 5°С
- Разреждане: доставя се готова за употреба, при нужда се разрежда с до 5% вода
- Опаковка: 750 гр
- Разход: Разходната норма е различна, в зависимост от основата и цвета на боята варира от 80 - 100 гр/кв.м
- Съхнене: 2 часа при 20°С

*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.

12.36 лв.
цена без ДДС: 10.30 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Selt
  • Код: 008503
Преглеждания: 8517

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.