МЕНЮ
Вашата количка

Боя за фуги Fuga Fresca - Mapei

Боя за фуги Fuga Fresca - Mapei

Полимерна боя за освежаване на фуги. Подходяща за употреба върху подове, стени и декорирани повърхности (боядисани с боя за плочки). Като допълнение боята спомага за по-лесно почистване на фугите и намалява поглъщането на вода. Наличност на 5 основни цвята. 

Технически характеристики:
- Предлага се в 5 цвята.
- Нанасяне: Чрез четка или направо от тубата.
- Разходна норма: В зависимост от размера на плочките и фугите.
- Опаковка: Дозиращи туби 160 г.

*Преди употреба прочетете внимателно инстукциите на опаковката!

Цветовете на опаковките са орентировачни, може да има лека разлика в нюанса на цветовете.


8.00 лв.
цена без ДДС: 6.67 лв.
  • Наличност: В наличност
  • MAPEI
  • Код: 039552
Преглеждания: 12873

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.