МЕНЮ
Вашата количка

Боя за мебели Aquavit Eco

Боя за мебели Aquavit Eco

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Полиуретанова акрилна екологична  лакова боя на водна основа, подходяща за вътрешни и външни повърхности от дърво, метал, мазилка, стъкло, PVC, алуминий, галванизирани повърхости и други. Нанася се лесно, разнася се равномерно, без образуване на сенки и следи от четка или валяк. Има изключителна белота, висока покривност, висока устойчивост на често миене и отлична адхезия, дори върху повърхности покрити с алкидна боя. Продукт с дискретен мирис по време на нанасяне тъй като не съдържа амоняк или каквито и да е други опасни вещества, като ароматни въглеводороди, свободен формалдехид, тежки метали или алкилфенолетоксилати. Преди нанасяне на боята се използва грунд Velatura Eco.

Благодарение на специалния си състав, Aquavit Eco предотвратява развитието на микроби върху филма на нанесената боя, което я прави идеална за помещения, към които има изисквания за асептични хигиенно-санитарни условия, като детски стаи, болници, родилни домове, хирургични отделения, медицински кабинети, училища, детски градини, фитнес зали, складове за хранителни стоки, хотели и други.

Боята е с бял цвят. Ако желаете да я оцветим, разгледайте нашия каталог. След като изберете цвят, напишете номера му в коментара към поръчката. Оцветяването се заплаща допълнително!
Бихме искали да Ви информираме, че е възмоно лека разлика в нюансите на цветовете, в зависимост от монитора.


Характеристики:
- Висока устойчивост към пожълтяване
- Отлично разнасяне - нанасяне
- Опаковка: 0.713 мл
- Мат/ сатен
- Разходна норма: 12-15 кв. м/л
- Време за съхнене: 1-2 часа
- Процент на разреждане с вода: 5-15%

Технически спецификации (виж тук

Важно! При поръчка на тонирана боя, съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, Потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), защото продукта е оцветен съобразно индивидуално изискване на клиента.

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
27.00 лв.
22.95 лв.
цена без ДДС: 19.13 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Vitex
  • Код: 049395
Преглеждания: 27712

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.