МЕНЮ
Вашата количка

Боя за метал 3 в 1 - Селт

Боя за метал 3 в 1 - Селт

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Алкиден емайллак 3 в 1 представлява висококачествено гланцово защитно покритие. Използва се за боядисване на ръждясали стоманени повърхности, метални парапети, огради, резервоари и др. Изпълнява едновременно функцията на ръждопреобразувател, грунд и финишно покритие.

Характеристики:
- Средномаслена алкидна смола, разтворители, фино смлени пигменти и добавки
- Преди употреба се разбърква добре, при необходимост се разрежда. Нанася се на обезмаслени и почистени от замърсявания и прах, сухи основи. Може да се нанася директно върху ръжда с дебелина до 100 микрона. Нанася се с четка или валяк
- Разреждане: доставя се готов за употреба, при нужда се разрежда с до 5% разредител АМВ или минерален терпентин
- Разход: разходната норма е различна, в зависимост от основата и цвета на боята, варира от 80 до 100 гр/кв.м
- Опаковка: 450 гр

*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.

8.42 лв.
цена без ДДС: 7.01 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Selt
  • Код: 062155
Преглеждания: 10663

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.