МЕНЮ
Вашата количка

Боя за плочки - Комплект

Боя за плочки - Комплект

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Специална боя за боядисване на керамични плочки в банята и кухнята, сега в комплект с Разредител White Spirit и Валяк флок.

Лесна за нанасяне, полага се директно върху повърхността без предварително грундиране и дава отлични резултати. Има отлична проникваемост, издръжливост на почистване с препарати и механични действия.

Нанася се с валяк. Препоръчва се използването на предпазни ръкавици. След приключване на работа инструментите трябва да се почистят добре. Ако боята изсъхне може да се почисти само със силни препарати.

Боята е с бял цвят. Ако желаете да я оцветим, разгледайте нашия каталог. След като изберете цвят, напишете номера му в коментара към поръчката. Оцветяването се заплаща допълнително! 

Бихме искали да Ви информираме, че е възмоно лека разлика в нюансите на цветовете, в зависимост от монитора.


Условия за приложение:
- Избягвайте да нанасяте продукта под 6°С и над 40°С, и когато относителната влажност е по-висока от 80%
- Нестабилните условия на приложение могат да променят крайните свойства на продукта
- Боята изсъхва за 24 часа в зависимост от условията на приложение
- Разреждане: 1 - 5% бял спирт (40 мл)
- Разходна норма: 100 - 120 мл / кв.м - на подходящо подготвена повърхност

Съдържание на комплекта:
- Боя за плочки 750 мл - 1 бр.
- Разредител: 750 мл - 1 бр.
- Валяк флок: 70 мм - 1 бр.

Указания за употреба:
- Разклатете добре преди употреба
- За да се гарантира правилната адхезия на продукта повърхността трябва да се почисти от прах, мазнини, масла, стара боя, ръжда или влага. Препоръчваме употребата на чист спирт.
- Продукта се нанася директно върху повърхността
- 5 дни след полагане се почиства с мека кърпа
- Продукта придобива всичките си механични свойства след 20 до 30 дни.

Внимание! Поради неблагоприятните условия на сезона и високата влажност на въздуха, препоръчваме нанасянето на боята да се извършва на тънки слоеве, с времеви прозорец между всеки слой - 3 до 4 дни! 

32.84 лв.
цена без ДДС: 27.37 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Chromodomi
  • Код: 038851
Преглеждания: 21302

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.