МЕНЮ
Вашата количка

Боя за плочки на водна основа - Комплект

Боя за плочки на водна основа - Комплект

Боя за плочки за баня и кухня на водна основа в комплект с бояджийски инструменти. С негова помощ ще може да обновите Вашата баня лесно и на достъпна цена. Комплектът се предлага с безплатно тониране в изброетните по долу цветове.

Специална боя на водна основа за плочки. Лесна за нанасяне, полага се директно върху повърхността без предварително грундиране и дава отлични резултати. Има отлична проникваемост, издръжливост на почистване с препарати и механични действия. Внимание! Поради неблагоприятните условия на зимния сезон и високата влажност на въздуха, препоръчваме нанасянето на боята да се извършва на тънки слоеве, с времеви прозорец между всеки слой - 3 до 4 дни!

Боята е подходяща за нанасяне върхи леко релефни плочки тип гранитогрес. Не се препоръчва нанасянето върхи гланцови повърхности!

Нанася се с четка или валяк. Препоръчва се използването на предпазни ръкавици. След приключване на работа инструментите трябва да се почистят добре. Ако боята изсъхне може да се почисти само със силни препарати.

Условия за приложение:
- Избягвайте да нанасяте продукта под 10°С и над 40°С, и когато относителната влажност е по-висока от 80%
- Стабилните условия на приложение могат да променят крайните свойства на продукта
- Боята изсъхва за 24 часа в зависимост от условията на приложение
- Разреждане: с вода при необходимост
- Разходна норма: 100 - 120 мл/кв.м - в зависимост от повърхността
- Опаковка: 750 мл

Указания за употреба:
- Разклатете добре преди употреба.
- Уверете се, че Вашите плочки са почистени добре като отстраните целия прах, мръсотия и мазнини и избършете с влажна кърпа.
- За да получите най-добрия завършек, боядисвайте нагоре и надолу, а не настрани на всяка плочка. Боята ще е суха на допир само за 1 час, но не намокряйте повърхността през следващите 24 часа.
- Боята може да бъде запечатана с последващо покритие (лак), след като придобие всичките си механични свойства - от 20 до 30 дни след нанасянето.
- Продукта придобива всичките си механични свойства след 20 до 30 дни.

Важно! При поръчка на тонирана боя, съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, Потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), защото продукта е оцветен съобразно индивидуално изискване на клиента.

*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.

38.23 лв.
цена без ДДС: 31.86 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Chromodomi
  • Код: 05336233
Преглеждания: 1657

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.