МЕНЮ
Вашата количка

Боя за Пътна Маркировка

Боя за Пътна Маркировка

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначена е за хоризонтална пътна маркировка на пътища и автомагистрали, самолетни писти, детски и спортни площадки с асфалтови или бетонови настилки. Цвят - бял.

 

Описание:
Висококачествена акрилна смола, органични разтворител, адитиви и пълнители .

 

Цветове:
оцветяване по RAL (само за опаковка от 25кг.)

 

Начин на употреба:
Преди употреба пътната маркировка се разбърква добре, при необходимост се разрежда с разредител . Нанася се на обезмаслени и почистени, сухи дървени повърхности. Нанася се с четка или валяк.

 

Разреждане:
Доставя се готов за употреба, при нужда се разрежда с до 5% разредител НЦ коресилин.

 

Разход:
Разходната норма е различна, в зависимост от цвета на боята и варира от 450 до 500g/m²,при дебелина на сухия филм около 250-300µm.


30.97 лв.
цена без ДДС: 25.81 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Selt
  • Код: 027732
Преглеждания: 12591

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.