МЕНЮ
Вашата количка

Боя за вани и мивки - EPOMID

Боя за вани и мивки - EPOMID

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Епоксидна система за възстановяване на керамичните вани, мивки, тоалетни чинии и др. Комплектът създава трайно твърд и гланцов филм върху керамичните повърхности. EPOMID системата може да бъде приложена също така към метал, бетон, полиестер и други подобни материали. Комплектът включва: емайллак, втвърдител и разредител.
*Преди употреба прочетете внимателно инстукциите на опаковката!

Характеристики:
- Емайллакът се разлива изключително добре като не оставя следи от четки
- Изключително устойчив на миене и почистващи препарати
- Отлична покривност
- Добра твърдост и устойчивост във времето на крайното покритие
- Цвят: бял
- Блясък: гланц
- Разход: 12 кв.м / л / слой
- Време на съхнене: 12 часа ( 23 °C)
- Приложение: четка, валяк
- Време за предварителна реакция на сместа: 1 час
- Отворено време за работа: 8 часа
- Опаковка епоксиден емайл - 375 мл
- Опаковка разредител - 250 мл
- Опаковка втвърдител - 250 мл
- Съотношение на смесване - 2:1

Употреба:
- Повърхностите не трябва да имат дефекти (пукнатини, пръски от заваряване и др.). Премахнете всички следи от мръсотия, прах и други примеси. Покрийте смесителната батерия и ръбовете на ваната с хартиено тиксо. Комплектът е достатъчен за 5 – 6 кв.м. В случай, че ще използвате цялото количество на един път, смесете емайла и втвърдителя в оригиналната опаковка. Ако е необходимо разредете сместа с разредителя приблизително 5 %. Разбъркайте добре и оставете сместа за 1 час /време за предварителна реакция на сместта/. Полученият разтвор може да се използва до 8 часа.
- Когато е необходимо нанасяне върху по – малка повърхност, нужното количество от компонентите се смесва в отделен съд /различен от оригиналната опаковка/. Останалата част от емайллака, втвърдителя и разредителя се запазват в оригиналните им опаковки без да се смесват, като могат да бъдат използвани до година и половина след това.
- ВНИМАНИЕ: Не разреждайте направената смес емайл - втвърдител след приключване на времето за предварителна реакция!
- Може да се прилага от 1 до 2 слоя. Вторият слой се нанася след 12 часа от първия слой.
- Боядисаната повърхност може да бъде пусната в експлоатация след 5 дни от полагането на емайла.


35.31 лв.
цена без ДДС: 29.43 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Kober
  • Код: 037707
Преглеждания: 34621

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.