МЕНЮ
Вашата количка

Копринена боя - Aquis

Копринена боя - Aquis

Водоразредима полиуретанова боя Silk Paint, еднокомпонентна, подходяща за употреба в закрити помещения и на открито. Копринената боя е подходяща за боядисване на дървени, метални, бетонови повърхности, както и за повърхности от твърда пластмаса, мебели, дограма, МДФ, радиатори и бяла техника. Може да се прилага и върху прахово боядисани повърхности. Silk Paint създава здраво, устойчиво на замърсяване и надраскване покритие, благодарение на специалните Teflon добавки. Характеризира се с дълготраен цвят. Не пожълтява с времето. Покритието е устойчиво на влага и UV въздействие и притежава висока еластичност. Боята е готова за употреба, но при необходимост може да се разреди. Нанася се с валяк, четка или пистолет за боядисване. Съхненето зависи от тепературата и влажността на средата, средно за 3 часа. Следващ слой се нанася след напълно изсъхване на първия.

Разходна норма: 80-100мл/кв.м
Опаковка: 650 мл.

12.36 лв.
цена без ДДС: 10.30 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Megahim
  • Код: 033057
Преглеждания: 9611

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.