МЕНЮ
Вашата количка

Матова боя Багрия - Селт

Матова боя Багрия - Селт

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Алкидна боя с матово покритие за дървени и метални повърхности, характеризиращо се с висока твърдост и атмосвероустойчивост. Подходяща е както за вътрешна, така и за външна употреба.

Характеристики:
- Опаковка 800 гр
- Състав: алкидна смола, разтворители, фино смлени пигменти и добавки
- Цветове: Черен мат
- Начин на употреба: преди употреба се разбърква добре, при необходимост се разрежда. Нанася се на обезмаслени и почистени от замърсявания и прах, сухи основи. Нанася се с четка, валяк или бояджииски пистолет
- Разреждане: доставя се готов за употреба, при нужда се разрежда с до 5% разредител АМВ или МРТ
- Разход: разходната норма е различна, в зависимост от основата и варира от 80 - 140 гр/кв.м

7.94 лв.
цена без ДДС: 6.62 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Selt
  • Код: 009343
Преглеждания: 7340

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.